ინგრედიენტები
ცომისთვის:
სოუსისთვის:
თავსართი:
მომზადება:
თბილ წყალს დავუმატოთ მარილი, შაქარი და საფუარი. კარგად გავხსნათ. დავუმატოთ ფქვილი და მანანის ბურღული. მოვზილოთ ცომი, დავუმატოთ ზეთი და დავასვენოთ. ცომი გაიზრდება მოცულობაში. ჩავზილოთ და გავყოთ ორ ან სამ ნაწილად, იმის მიხედვით თუ რა ზომის გამოსაცხობი ფორმა გაქვთ.
გავყოთ2 ნაწილად , ცომის გუნდები კვლავ დავასვენოთ 10 წუთით. შემდეგ ერთ გუნდას მივცეთ მრგვალი ფორმა, როგორც ვიდეოშია ნაჩვენები. კვლავ ვასვენებთ 10 წუთით. აი ამის შემდეგ ცომი იმდენად მომყოლია, ელასტიურია და სასიამოვნოდ დასამუშავებელია არ მოგინდებათ ხელის გაშვება.
ავაწყოთ პიცა , ცომს გადავუსვათ პიცის სოუსი, მოვაყაროთ გახეხილი მოცარელა და მოვაწყოთ სალიამი. ვაცხობთ 200 გრადუსზე 10-15 წუთის განმავლობაში სრულ მომზადებამდე. შემდეგ მოვაწყოთ ზეთისხილი, მოვაყაროთ სასურველი სუნელი, დავუმატოთ ბაზილიკის ფოთლები და მოვასხათ ზეითუნის ზეთი.
გემრიელად მივირთვათ.
ინგრედიენტები: საქონლის ფარში 1 კგ პომიდვრის წვენი 400 გრ ტომატ პასტა 2 სკ სპაგეტი/პენე 400 გრ...
ინგრედიენტები: 200 გრ ორცხობილა 100 გრ კარაქი 3 კვერცხი 100 გრ შაქარი 700 გრ კრემყველი (რეცეპტ...
ინგრედიენტები: პურის ჩხირები Eker-ის ბრენდის 4 ტიპის ყველი: დაპწნილი, მოცარელა, ჩეჩილი, ჩედარი...
ბარდის ბურთები ჩაყარეთ აეროგრილში და დაბრაწეთ 200 გრადუსზე 7-8 წუთი უცხიმოდ სოუსის ინგრე...