ინგრედიენტები:
თუ მხოლოდ კლასიკურ კრემყველს გამოიყენებთ დაამატეთ ლიმონის ცედრა და წვენი.
დააჩოფერეთ ორცხობილა და დაადნეთ კარაქი, გადაურიეთ ერთმანეთს და ჩატკეპნეთ საცხობი ფორმის ძირზე, გამოაცხვეთ წინასწარგახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე 7-8 წუთი.
ათქვიფეთ კვერცხი და შაქარი, დაუმატეთ კრემყველი, კვლავ ათქვიფეთ, თუმცა რამდენიმე წამით. ამ მასას დაუმატეთ ნაღები, ვანილი, სიმინდის სახამებელი და გადაურიეთ ხელით. მიღებული მასა დააახით ორცხობილას, ჩიზიან საცხობ ფორმას მჭიდროდ შემოახვიეთ ფოლგა და დადეთ საცხობ სინზე, რომელზეც დაასხამთ წყალს, აი შემდეგ კი მოათავსეთ ჩიზი წინასწარგახურებულ ღუმელში 160 გრადუსზე 1 საათი და 10 წუთი.
გამომცხვარი ჩიზი გააჩერეთ ღუმელში 2-3 საათი ისე, რომ ღუმელის კარი არ გააღოთ, შემდეგ გამოიღეთ და შედგით მაცივარში, გააციეთ 4-5 საათი.
კონფისთვის დაგჭირდებათ:
ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ სქელძირიან ქვაბში და დადგით დაბალ ცეცხლზე, ურიეთ გამუდმებით, რათა არ მიიკრას. რომ ადუღდება ქურაზე გააჩერეთ კიდევ 3-5 წუთი, გადმოდგით და შეაგრილეთ.
მოასხით კონფი ჩიზს და მიირთვით.
ინგრედიენტები: საქონლის ფარში 1 კგ პომიდვრის წვენი 400 გრ ტომატ პასტა 2 სკ სპაგეტი/პენე 400 გრ...
ინგრედიენტები ცომისთვის: ფქვილი 600 გრ მანანის ბურღული 200 გრ თბილი წყალი 500 მლ შაქარი 1 ჩკ მ...
ინგრედიენტები: პურის ჩხირები Eker-ის ბრენდის 4 ტიპის ყველი: დაპწნილი, მოცარელა, ჩეჩილი, ჩედარი...
ბარდის ბურთები ჩაყარეთ აეროგრილში და დაბრაწეთ 200 გრადუსზე 7-8 წუთი უცხიმოდ სოუსის ინგრე...