ბარდის ბურთები ჩაყარეთ აეროგრილში და დაბრაწეთ 200 გრადუსზე 7-8 წუთი უცხიმოდ
სოუსის ინგრედიენტები:
ზეთში მოშუშეთ ხახვი, დაუმატეთ ნიორი, წვრილად დაჭრილი წითელი და მწვანე ბულგარული, რომ მოითუშება დაამატეთ ტომატის პასტა, წყალი და წამოადუღეთ, მოაყარეთ სანელებლები, ჩაყარეთ დაბრაწული ბარდის ბურთები, მოაყარეთ ქინძი და უგემრიელესი კერძიც მზადაა.
გარნირისთვის:
ბულგური დაყარეთ ტაფაზე და მოხალეთ, დაუმატეთ კარაქი, რომ ჩადნება დაასხით წყალი, ამოურიეთ და დააფარეთ თავზე, მანამ
სანამ წყალი ბოლომდე არ ჩაშრება. მარილი მოაყარეთ გემოვნებით.
მიირთვით კერძთან ერთად.
კვება ჩვენი ცხოვრების ყოველდღიურობის ერთ-ერთი ყველაზე მთავარი რუტინაა, თუმცა შეიძლება აღმოვჩნდე...
დაგჭირდებათ: 2 კილო ინდაური (რეცეპტში გამოყენებულია პინარის გაყინული ინდაური, რომელიც შ...