რეცეპტები
პასტა ბოლონეზე
ბოლონეზე - ხორცის ბაზაზე დამზადებული ტრადიციული იტალიური სოუსია. როგორც წესი სოუსი გამოიყენება პასტას თითქმის ყველა სახეობასთან, ძირითადად კი ტალიატელე, ლაზანიასა და ლინგვინისთან.
ჩიზქეიქი მოცვით
ჩიზქეიქი - ერთ-ერთი ყველაზე გავრცელებული დესერტის სახეობა მთელი მსოფლიოს მასშტაბით. ტრადიციულად - დაფხვნილი ორცხობილის თხელ ფენაზე დატანილი, ყველისაგან დამზადებული მასაა. დესერტის ძირითადი ინგრედიენტი ყველია - ძირითადად გამოიყენებენ ნაზი სტრუქტურის ყველს - რომელსაც კვერცხსა და შაქარს უმატებენ.
პიცა
პიცა იტალიური სამზარეულოს ყველაზე ცნობილი კერძია - თხელი გამომცხვარი პური, პომიდვრის სოუსითა და ყველით. არსებობს პიცის სხვადასხვა ნაირსახეობები - თუმცა ეს სამი ინგრედიენტი ყოველთვის უცვლელია.
საახალწლო დაფა
საახალწლო დაფა - მარტივი და კრეატიული დანამატი თქვენი საახალწლო სუფრისთვის
ვეგანური კერძი
ვეგანური ფალაფელის რეცეპტი გარნირითა და სოუსით
ჯენიფერ ენისტონის სალათი ბულგურით
სალათი - როგორც წესი სხვადასხვა ბოსტენულის ცოცხლად შერევით მიღებული კერძია და სერვირების წესი ცივ ან ოთახის ტემპერატურაზე მირთმევას ითვალისწინებს. ბულგური კი ნებისმიერი სალათისთვის ჯანსაღი დანამატია.
სენდვიჩი: მარტივი, ჯანსაღი და დაბალანსებული
კვება ჩვენი ცხოვრების ყოველდღიურობის ერთ-ერთი ყველაზე მთავარი რუტინაა, თუმცა შეიძლება აღმოვჩნდეთ ისეთ სიტუაციაში, როცა ძალიან გვეჩქარება, ჩვენი რჩევაა არასდროს თქვათ უარი გემრიელ, ვიტამინებით სავსე სენდვიჩზე, რომლის მოსამზადებლადაც 1 წუთიც საკმარისია.
ინდაურის საცივი
საცივი - ქართული ტრადიციული კერძი, რომელიც ახალი წლის ერთ-ერთი ყველაზე გამორჩეული კერძია ყველა სუფრაზე, შეიძლება მომზადდეს როგორც ინდაურით ასევე ქათმით.
ინდაური ბოსტნეულის გარნირით
გარდა იმისა, რომ ინდაურის ხორცი გამორჩეულად გემრიელია, ის ასევე პროტეინისა და B ვიტამინის ბუნებრივი წყაროა.
ტარტი ლიმონით და ჟოლოთი
ტარტი ფრანგული სამზარეულოს ერთ-ერთი ყველაზე ფართოდ გავრცელებული დესერტია, ტრადიციულად - გამომცხვარი მშრალი ბისკვიტის მასაზე დატანილი მუსის ფაფუკი კრემით და ცოცხალი ხილით
დუბაის შოკოლადი
დუბაის შოკოლადი - ბოლო დროის ერთ-ერთი ყველაზე ტრენდული და გამორჩეული დესერტი, რომელმაც პოპულარობა ძალიან მარტივად მოიპოვა. მარტივია მოსამზადებლად და ამავდროულად ყველა სხვა დესერტისგან განსაკუთრებული გემოვნური თვისებებით გამოირჩევა.