კესადილია (ან კესადია) მექსიკური კერძია: ტორტილა, ყველის შიგთავსით, ხშირად შიგთავსში გამოიყენებენ სხვადასხვა ტიპის ხორცს, სანელებლებს და სხვა ინგრედიენტებს გემოვნებით. ნედლად გამზადების შემდეგ კი კერძი ცხვება ღუმელში. ტრადიციულად გადახვევისას იყენებენ სიმინდის ტორტილას თუმცა მას შემდეგ რაც კერძი მექსიკის ფარგლებს გასცდა, მიღებულია მისი გამზადება ხორბლის ტორტილათიც.
მომზადების დაახლოებითი დრო - 30 წუთი
პორცია რეცეპტის მიხედვით - 2 ადამიანზე
მომზადების სირთულე - საშუალო
რეცეპტში გამოყენებული ინგრედიენტები:
მომზადების წესები:
იხილეთ ვიდეო რეცეპტი ბმულზე: https://tasteofpinar.com/en/recipe/how-to-make-turkey-quesadilla
ბარდის ბურთები ჩაყარეთ აეროგრილში და დაბრაწეთ 200 გრადუსზე 7-8 წუთი უცხიმოდ სოუსის ინგრე...
კვება ჩვენი ცხოვრების ყოველდღიურობის ერთ-ერთი ყველაზე მთავარი რუტინაა, თუმცა შეიძლება აღმოვჩნდე...