დაგჭირდებათ:
ეს ინგრედიენტები შევაზილოთ ინდაურს კარგად და შევდგათ წინასწარ გახურებულ ღუმელში, 200 გრადუსზე 1 საათი და 20 წუთი. თქვენ დაარეგულირეთ საკუთარი ღუმელის შესაბამისად.
წვენისთვის:
გაატარეთ ნიგოზი, შემდეგ გაატარეთ ნიორი და კვლავ ნიგოზი მეორედ. დააყარეთ წითელი წიწაკა და დაასხით ადუღებული წყალი, კარგად სრისეთ ხელით სანამ ზეთი არ გამოვა, ზეთი გადაწურეთ და შეინახეთ.
შემდეგ ნიგვზის მასას დააყარეთ მარილი და სუნელები, კარგად გადაურიეთ ეს ყველაფერი ერთმანეთს, დაასხით ადუღებული და გაგრილებული წყალი, იმდენი რა სისქის წვენიც გინდათ, რომ მიიღოთ.
დაჭერით ინდაური ნაჭრებად ჩაალაგეთ თასჭი, მოასხით წვენი, ნიგვზის ზეთი და საცივიც მზად არის.
ბარდის ბურთები ჩაყარეთ აეროგრილში და დაბრაწეთ 200 გრადუსზე 7-8 წუთი უცხიმოდ სოუსის ინგრე...
კვება ჩვენი ცხოვრების ყოველდღიურობის ერთ-ერთი ყველაზე მთავარი რუტინაა, თუმცა შეიძლება აღმოვჩნდე...