დაგჭირდებათ:
ეს ინგრედიენტები შევაზილოთ ინდაურს კარგად და შევდგათ წინასწარ გახურებულ ღუმელში, 200 გრადუსზე 1 საათი და 20 წუთი. თქვენ დაარეგულირეთ საკუთარი ღუმელის შესაბამისად.
წვენისთვის:
გაატარეთ ნიგოზი, შემდეგ გაატარეთ ნიორი და კვლავ ნიგოზი მეორედ. დააყარეთ წითელი წიწაკა და დაასხით ადუღებული წყალი, კარგად სრისეთ ხელით სანამ ზეთი არ გამოვა, ზეთი გადაწურეთ და შეინახეთ.
შემდეგ ნიგვზის მასას დააყარეთ მარილი და სუნელები, კარგად გადაურიეთ ეს ყველაფერი ერთმანეთს, დაასხით ადუღებული და გაგრილებული წყალი, იმდენი რა სისქის წვენიც გინდათ, რომ მიიღოთ.
დაჭერით ინდაური ნაჭრებად ჩაალაგეთ თასჭი, მოასხით წვენი, ნიგვზის ზეთი და საცივიც მზად არის.
ინგრედიენტები: საქონლის ფარში 1 კგ პომიდვრის წვენი 400 გრ ტომატ პასტა 2 სკ სპაგეტი/პენე 400 გრ...
ინგრედიენტები: 200 გრ ორცხობილა 100 გრ კარაქი 3 კვერცხი 100 გრ შაქარი 700 გრ კრემყველი (რეცეპტ...
ინგრედიენტები ცომისთვის: ფქვილი 600 გრ მანანის ბურღული 200 გრ თბილი წყალი 500 მლ შაქარი 1 ჩკ მ...
ინგრედიენტები: პურის ჩხირები Eker-ის ბრენდის 4 ტიპის ყველი: დაპწნილი, მოცარელა, ჩეჩილი, ჩედარი...