ბარდის ბურთები ჩაყარეთ აეროგრილში და დაბრაწეთ 200 გრადუსზე 7-8 წუთი უცხიმოდ
სოუსის ინგრედიენტები:
ზეთში მოშუშეთ ხახვი, დაუმატეთ ნიორი, წვრილად დაჭრილი წითელი და მწვანე ბულგარული, რომ მოითუშება დაამატეთ ტომატის პასტა, წყალი
და წამოადუღეთ, მოაყარეთ სანელებლები, ჩაყარეთ დაბრაწული ბარდის ბურთები, მოაყარეთ ქინძი და უგემრიელესი კერძიც მზადაა.
გარნირისთვის:
ბულგური დაყარეთ ტაფაზე და მოხალეთ, დაუმატეთ კარაქი, რომ ჩადნება დაასხით წყალი, ამოურიეთ და დააფარეთ თავზე, მანამ
სანამ წყალი ბოლომდე არ ჩაშრება. მარილი მოაყარეთ გემოვნებით.
მიირთვით კერძთან ერთად.
ინგრედიენტები: საქონლის ფარში 1 კგ პომიდვრის წვენი 400 გრ ტომატ პასტა 2 სკ სპაგეტი/პენე 400 გრ...
ინგრედიენტები: * 200 გრ ორცხობილა * 100 გრ კარაქი * 3 კვერცხი * 100 გრ შაქარი * 700 გრ კრ...
ინგრედიენტები ცომისთვის: ფქვილი 600 გრ მანანის ბურღული 200 გრ თბილი წყალი 500 მლ შაქარი 1 ჩკ მ...
ინგრედიენტები: პურის ჩხირები ექერის ბრენდის 4 ტიპის ყველი: დაპწნილი, მოცარელა, ჩლეჩილი, ჩედარი...